Welkom bij Garage De Mey, uw Volkswagen verdeler in Maldegem.
<<
Volkswagen De Mey Maldegem

Infotainment

Entertainment waar u dol op zult zijn.

Topkwaliteit met een druk op de knop: met Volkswagens infotainmentsystemen krijgt u niet alleen de beste entertainment maar ook het duidelijkste zicht op de dingen. 


 

Car-Net

Meer gemak dankzij mobiele onlinediensten.

Car-Net, Volkswagens mobiele onlineservice, verschaft u tal van nuttige functies die uw dagelijks leven eenvoudiger en comfortabeler maken. Bijvoorbeeld: de meest recente wijzigingen in de verkeerssituatie kunnen meteen worden bekeken. Als u een zuiver elektrisch aangedreven Volkswagen bezit, stelt Car-Net u zelfs in staat een heleboel voertuigfuncties te controleren en te bedienen vanaf uw smartphone of computer, zonder dat u achter het stuur zit. 

Wat Car-Net u biedt:

Een reeks diensten is beschikbaar voor Volkswagens met verbrandingsmotor en de nieuwe elektrische voertuigen. 

Als u in het bezit bent van een Volkswagen met verbrandingsmotor van de laatste generatie, houdt Car-Net u op de hoogte. In combinatie met het Discover Pro-radio- en navigatiesysteem en de premium gsm-interface wordt u bijna in real time geïnformeerd over wijzigingen in de verkeerssituatie door onze onlineverkeersinformatie, terwijl de functie Points Of Interest (POI) u helpt bij het zoeken naar uw geliefkoosde bestemmingen, waar u ook bent. Bovendien helpen Google Street View® en Google Earth® met panoramische 360°-weergaven en satellietkaarten u uw weg te vinden in onvertrouwde omgevingen. 

Als u in het bezit bent van een elektrisch aangedreven voertuig biedt Car-Net u een hele reeks functies die kunnen worden bediend via uw computer of uw smartphone en de Volkswagen Car-Net e-Remote-app. Bijvoorbeeld, u kunt de laadtoestand van uw op een laadstation aangesloten elektrische wagen van om het even waar raadplegen, en u kunt het interieur van de wagen verwarmen of koelen vóór u instapt zodat u uw rit kunt aanvatten bij de gewenste temperatuur.


 

Radio- en navigatiesystemen

Voor entertainment en oriëntatie.

Onze radio- en navigatiesystemen zijn waarlijk multigetalenteerd. Ze combineren een heldere navigatie met de best mogelijke entertainment, zodat u altijd goed geïnformeerd en goed geëntertaind onderweg bent.
 

Wat onze radio- en navigatiesystemen te bieden hebben:

Volkswagens uitgebreide reeks radio- en navigatiesystemen kunnen zich beroepen op een uitmuntende klankkwaliteit, intuïtieve bedieningsconcepten en heldere gebruikersinterfaces. De nieuwste modellen, met hun grote TFT-kleurendisplays, touchscreen-bediening, ingebouwde harde schijven en tal van andere functies, maken van iedere rit een ware multimediabelevenis. 

Meer informatie omtrent een navigatieuptdate vind u hier: http://webspecial.volkswagen.de/infotainment/be/nl/home.html

 

Mobiele telefonie

Gemakkelijk telefoneren onderweg.

Volkswagen-gsm-vooruitrustingen maken optimaal telefoneren en mediaverbindingen mogelijk. Bluetooth, kwaliteitsvolle microfoons en luidsprekers en de best mogelijke ontvangst staan garant voor topinfotainment met onze gsm-vooruitrustingen. Met hun vele functies, die u al gauw als vanzelfsprekend zult gaan beschouwen, vormen ze de perfecte metgezellen voor werk en vrijetijd.

Wat gsm-vooruitrustingen bieden:

Handsfree telefoneren met Bluetooth, en de muziek op uw gsm draadloos afspelen in het voertuig: ziedaar slechts twee van de geweldige mogelijkheden waar u van geniet. U kunt ook uw contacten en oproeplijsten overdragen, en het systeem ondersteunt belangrijke conferentiefuncties en nog veel meer. 
 

AudioSystemen

Sprankelende klankkwaliteit.

Volkswagen-geluidsinstallaties maken van iedere rit een feest voor de oren. Een uitmuntende klank, een hoogwaardige verwerking en een perfecte afstelling leiden allemaal tot uitzonderlijk entertainment.

Wat onze geluidsinstallaties bieden:

Volkswagen-radio- en -navigatiesystemen bieden een uitmuntende klank. Als u prijs stelt op een uitzonderlijke klankkwaliteit hebt u met de DYNAUDIO- en Fender®-geluidsinstallaties alles waar u als muziekliefhebber van kunt dromen. 

Niet zozeer de hoogwaardige afwerking en de volle klank maken de DYNAUDIO- en Fender®-geluidsinstallaties uniek, als wel de individuele klankconcepten, die door de oriëntatie van al de luidsprekers specifiek op het voertuiginterieur zijn afgestemd. Dat staat garant voor een moeilijk te evenaren audiobeleving.

 

Meer informatie over Volkswagen Infotainment, vindt u hier: http://webspecial.volkswagen.de/infotainment/be/nl/home.html?_ga=1.254901704.1331392691.1474893035

 


 

 

 

 

 

 

 

 
 
 

Inschrijven op de nieuwsbrief

Openingsuren

  • maandag
   8:00 12:00
   13:00 18:00
  • dinsdag
   8:00 12:00
   13:00 18:00
  • woensdag
   8:00 12:00
   13:00 18:00
  • donderdag
   8:00 12:00
   13:00 18:00
  • vrijdag
   8:00 12:00
   13:00 18:00
  • zaterdag
  • zondag
  • maandag
   9:00 12:00
   13:30 18:30
  • dinsdag
   9:00 12:00
   13:30 18:30
  • woensdag
   9:00 12:00
   13:30 18:30
  • donderdag
   9:00 12:00
   13:30 18:30
  • vrijdag
   9:00 12:00
   13:30 18:30
  • zaterdag
   9:00 12:00
   13:30 17:00
  • zondag
Volkswagen De Mey Maldegem Momenteel zijn we gesloten
Bekijk onze openingsuren